חשד לאטופיק דרמטיטיס אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

20/02/2014 | 21:17 | מאת: אילנה

היי ד"ר, הבת שלי בת חצי שנה , וכבר כמה חודשים יש לה יובש בעור עם כתמים אדומים שמתחזקים ומתחלשים בכמה מקומות, כגון אזור המרפקים בידיים, בבטן, ובאזור הרגליים. רופא ילדים שהיינו אצלו אמר שזה לא נראה כרגע כמו אסתמה של העור ונתן לנו מרשם לקרם לחות בשם LIPIKAR BAUME UP של חברת LA ROCHE POSY. כבר שבועיים שאנחנו מורחים לה ואין שום הקלה. רציתי לשאול יכול להיות שזה אולי פיטריה בעור? ובמידה וזה אסתמה של העור האם יש טיפול אחר? הציעו לי גם משחת דרמקול האם היא יעילה? ולסיום האם אתה מקבל מטופלי קופות חולים או באופן פרטי והיכן? תודה

בהנחה שמדובר בדלקת עור אטופית, שימון העור הינו אחד ממרכיבי הטיפול. ישנם גם מרכיבים אחרים כמו טיפולים מונעי גרד ודלקת. לגבי אפשרויות של אבחנות אחרות - צריך לעלות כאפשרות בבדיקת הרופא. אני מקבל חולים במסגרת מרכז שניידר - 039253652, או במרפאה פרטית ברמת החייל - 03-6007077

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור