קרם ידידותי לתינוקות

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

17/02/2014 | 15:05 | מאת: פולה

שלום לבני בן 3 חוד' הייתה אדמומיות קיצונית ועור מחוספס בלחי.עבר רק אחרי השימוש בבטאקורטן וכרגע מתחזקים עם דרמסילק. הבנתי שבדרמסילק יש אחוז 1 של חומר נגד פטרייה ובני לצערי מלקק אותו בהנאה רבה (מקרב ידיים לפנים ומכניס לפה) באיזה קרם טבעי ועדין ניתן להשתמש בגיל הזה, כדי שגם אם תינוק ילקק קצת לא תהיה בעיה? תודה רבה מראש

17/02/2014 | 15:38 | מאת: פולה

דרמסילק הינו קרם לעור יבש המכיל צטומקרוגול, ואינו מכיל תכשיר נגד פטריות אולי את טועה עם תכשיר אחר הנקרא דרמסיל שהינו תכשיר נגד פטריות

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור