אני סובבבבבבבבלללללללללללללללללת

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

04/02/2014 | 17:06 | מאת: דניאל

היי, אני בת 26.5 סובלת מהדבר הערור הזה שנקרא אסטמה של העור מילדות. לא יודעת כבר מה לעשות.. לא מפסיקה לגרד ולחתוך את עצמי ברגליים, בעיניים, בצוואר והכי נורא בידיים (מפרקים ובעיקר כפות ידיים ואצבעות). האיכות חיים שלי אם אפשר לקרא לזה ככה היא לא איכות חיים.. לא יכולה לחתוך ירקות, לרשום, זה שורףףף וכואב, וחתוך עמוק, בקושי יכולה להשתמש בידיים כדי להקליד את ההודעה הזאת. אני בוכה כ-ל יום!!! מהדבר הזה שמגרד אותי עד דם... אני חייבת עזרה... מה לעשות נמעס לייי כברררר בבקשה HELP. אני אשמח לשמוע על הצעות לטיפול שהוא לא סטרואידים כי זה לא עוזר לי בכלל.. ואם יש קבוצת תמיכה לסיוט הזה... תודה וסליחה על המירמור..

לפנות לרופא עור שישקול צורך בפוטותרפיה או טיפול תרופתי סיסטמי

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור