חשד לאטופיק דרמטיטיסאצל תינוקת בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

01/02/2014 | 23:19 | מאת: אלונה

היי הבת שלי בת חצי שנה ושמתי לב שיש לה עור יבש וכתמים אדומים ויבשים באזור הידיים והרגליים קרוב למרפק והברך, מעט במצח ובכפות הרגליים. שאנחנו עושים לה אמבטיה הכתמים מתחזקים, ומופיעים עוד כתמים באזור הבטן והחזה. רציתי לשאול האם זה אופייני ויש חשד שיש לה אטופיק דרמטיטיס, וכיצד אפשר לטפל לה בזה. ראוי לציין גם שהבת שלה מאוד לא רגועה ולא ישנה טוב ואני חושדת שזה מזה כי מגרד לה. תודה רבה

זה יכול להיות ביטוי של אטופיק דרמטיטיס. כדאי לפנות לבדיקת רופא

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור