אטופיק דרמטיטיס בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

29/01/2014 | 14:21 | מאת: אור

שלום ד"ר אבי בן ה85 החל לסבול ממחלה זו המתאפיינת אצלו בגרד עד כדי פצעונים באיזורים שונים בגוף . .. אני מנסה לשנות אצלו הרגלים מסויימים שאולי יעזרו לו, כמו אבקת כביסה אנטי אלרגית, הצעתי שלא יתקלח במים חמים מידי, סבונים וקרמים ללא פראבנים ואלכוהול, מוצאים טבעיים וכו'... אבל - הוא נוהג לשחות 3-4 פעמים בשבוע וגם מרבה לנסוע לים המלח לשחות שם (פעמיים בחודש בערך לפעמים יותר)שורף לו והוא חושב שזה מרפא את הפצעונים.. מה דעתך המקצועית, האם זה מועיל או מזיק ומה הצעתך? תודה רבה מאד

כדאי לפנות לרופא עור לבדיקה. יש אבחנה מבדלת לפריחה המתוארת, כולל קיום רגישות למגע. מומלץ לברר ולבסס האבחנה.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור