החמרה בעור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

12/01/2014 | 16:05 | מאת: א.א

הפריחות החלו להופיע כבר בגיל שנתיים והמשיכו להתפשט במקומות שונים בגוף, היום אני בת 20. קיבלתי את כל סוגי המשחות והתרופות שיש וטופלתי שנתיים בפוטוטרפיה אך אין הטבות בעור אלא להיפך. ההחמרה הולכת וגדלה והאזורים הנגועים גדלים גם הם. אני נמנעת מלהתקרב לאבק וצמר ומקפידה מידי יום לשים קרם לחות בכל הגוף לאחר המקלחת. אין טיפול/תרופה/משחה שלא ניסיתי עד היום ושופ דבר לא עוזר. אשמח מאוד אם תמצא פתרון לבעייתי. תודה !!

12/01/2014 | 16:09 | מאת: א.א.

שכחתי לציין כי הוסחנתי בגיל שנתיים כיולה באטופיק דרמטיטיס וכיום במעקב אצל רופאת עור בתל השומר

בהנחה שמדובר בדלקת עור אטופית, ולא נצפתה תגובה לטיפולים מקובלים, ולפוטותרפיה, ניתן לשקול מתן טיפול סיסטמי בתרופות כמו ציקלוספורין או מטוטרקסט - יש לפנות למרפאה המטפלת.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור