בעיית גרד קשה בקשת כף הרגל

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

07/01/2014 | 10:40 | מאת: נעמה

אני בת 65, כ-15 שנים סובלת מגרד קשה בקשת כף רגל שמאל, גם בתקופות שאני גורבת גרביים וגם בתקופות שכף הרגל חשופה. לפני כשלוש שנים רופא עור אבחן את התופעה כפסוריאזיס. תהליך האבחון היה בשניות ספורות, ללא בדיקה או מישוש ולכן האבחנה נראתה לי כיציאה ידי חובה ולא כאבחון נכון. יש לציין שאף פעם קודם לא סבלתי ולא אובחנתי כחולת פסוריאזיס. עד היום הגרד מאד מציק בכל שעות היום, דבר שגורם לי לגרד את המקום בעזרת מכשירים חדים עד כאב. המקום הוא בערך בגודל של מטבע. האם יש טיפול כלשהו לתופעה? למיטב ידיעתי, לא טופלתי בסטרואידים.

לא יכול לענות על השאלה אם יש ספק באבחנה. מציע להגיע לבקורת של רופא עור לקביעת האבחנה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור