רגישות לפרעושים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

15/12/2013 | 13:56 | מאת: נעמי

שלום, יש לי ילדה בת שש שנעקצה מס' פעמים בחייה ע"י פרעושים. אין לנו בכלל חיות מחמד בבית ולא היו. כנראה משהו שהבאנו מבחוץ. אני שוקלת להביא כלב ומאוד חוששת שהפרעושים יעקצו אותה למרות שקראתי בכל מקום שהעדיפות של הפרעושים היא כלבים וחתולים ורק שאין מוצא הם עוקצים אנשים. ברור שאטפל בכלב באמפולות וקולר בצורה מקסימלית. שאלתי האם מנסיונך, האם הפרעושים יעברו מהכלב לביתי? יש דבר כזה שאדם יכול להיות פנדקאי של פרעושים כמו חיית מחמד. מה דעתך? לוותר על הרעיון ?תודה רבה נעמי

אין מניעה להחזיק כלב בבית, במידה ואתם מטפלים בו היטב, וללא ספק זה יותר קל להשיג, מאשר טיפול בכלב של השכנים, החברים, או כלבים המבלים בגן שאליו הולך גם הילד לשחק.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור