אטופיק דרמטיטיס אצל תינוק בן ארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

09/11/2013 | 15:16 | מאת: דני

שלום רב, בני כמעט מגיל 0 התגרד בפנים בעיקר כששמנו אותו לישון. לפני כחודש החלו להופיע אצלו כתמים אדומים בעיקר על הגב ובפנים ואלו עוברים לאחר כמה זמן ומופיעים חדשים, בעיקר כשהוא אוכל (בפנים בעיקר) ואחרי מקלחת (בגב בעיקר) וגרד חזק יותר בעת ששמים אותו לישון. אני חייב לצין כי אנחנו לא מקלחים אותו במיים חמים מידי כאשר הוא לא ישן ולא עייף, הוא לא מתגרד כמעט וכלל. כעת הוא בן 4 חודשים ושורט את עצמו בפנים, בצוואר ובראש, שוב רק כאשר אנחנו שמים אותו לישון, זה גורם לו להתעורר הרבה בלילה בבכי חזק. והשאלה שלי, האם יש משהו שאנחנו יכולים לעשות בכדי להקל עליו ועלינו, אנחנו מקלחים אותו באמול ומורחים לו אקווה קרם (ניסינו למרוח גם מוסטלה וגם לה רוש פוזה) בתודה מראש, דני

הוא מטופל כעת בתכשירי שימון בלבד. במידה ויש לו דלקת עור אטופית, ייתכן וטיפול זה אינו מספיק ויש לשקול צורך בטיפול נוסף, בהתאם למצבו. מומלץ לפנות לבדיקת רופא

09/11/2013 | 19:10 | מאת: דני

ראשית כל, תודה על תגובתך המהירה, האם יש לך המלצה על רופא שמקבל בקופת חולים מאוחדת מאזור אשדוד? בתודה מראש, דני.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור