שימוש באמלה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

26/10/2013 | 22:38 | מאת: נעה

שלום ב3 חודשים האחרונים עשיתי שימוש חד-שבועי באמלה (ובתחליף לאמלה) באזור השפם (לצורך טיפול אפילציה) משבוע לשבוע התגבר האודם בשני צידי הפה (בקו שנמשך מצידי האף לצידי הפה). יתר אזור השפם נראה כרגיל. הפסקתי לחלוטין את השימוש במשחה המאלחשת וחשבתי שהמצב ישתפר עם הזמן ויעבור-אך למעשה אני רואה שנוצרו מן כוויות/צלקות/פיגמנטציה בעור על קו המתאר. בחודש האחרון מרחתי הרבה לחות, עשיתי פילינג עדין פעמיים בשבוע, אני תמיד מורחת קרם הגנה עם מקדם מאוד גבוה. שום דבר לא עוזר זה נראה אותו הדבר וזה מאוד מפריע (אני מקבלת הערות כל הזמן וזה נראה מוזר) יש לך רעיון במה מדובר ומה ניתן לעשות על מנת להעלים את האדמומיות הזאת? (אני אשמח לשלוח תמונה על מנת להמחיש, אם זה אפשרי) תודה רבה, נעה

זה יכול להיות תוצאה של רגישות לאמלה או כתוצאה מהטיפולים האחרים (פילינג). כדאי לפנות לבדיקת רופא עור לבדיקה, אבחון והמלצה לטיפול.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור