חתך בסנטר

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

17/10/2013 | 23:54 | מאת: רוז

שלום רב. לפני כחודש בתי קיבלה שריטה או חתך בסנטר למטה והחתך באורך דק אולם הודבק על ידי הרופא, החתך נסגר ונראה כאילו שיש צלקת קווית דקה שהיא אדומה. שאלתי היא למה הצלקת אדומה למרות שעבר כבר חודש האם האודם הזה יישאר או שהוא ייעלם עם הזמן ומה עם הצלקת הקווית מה מהלך ההתפתחות שלה האם עם הזמן היא תיעלם.

צלקת אינה נעלמת, אך בדרך כלל מיטשטשת עם הזמן. האדמומית תחלוף בדרך כלל. ניתן להשתמש בתכשיר מקומי של סיליקון, כמו קלו-קוט

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור