אסטמה של העור תינוק

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

10/10/2013 | 09:52 | מאת: מישהי

היי, בני בן שבעה חודשים. מזה כחודש סובל מאוד מאסתמה של העור. בנתיים הספקנו לקבל 3 משחות סטרואידיות. כל פעם שמסיימים את הטיפול הכל חוזר. אנחנו לא רוצים לעשות שימוש תדיר בתרופות האלה. במיוחד שראינו בעלון לצרכן של אחת המשחות שזה אינו מיועד לתינוקות מתחת לגיל שנה (אבל הרופאה אמרה שבכל זאת נמרח לו). מה ניתן לעשות לרפואה מונעת? האמבט פעמיים ביום עם שמן ואדרמה לא עזרו כלל. האם יש המלצות אחרות על תכשירים שונים? האם לא כדאי לעשות טסטים לאלרגיה על מנת לזהות את שורש הבעיה? תודה רבה!

דלקת עור אטופית הינה מחלה כרונית, וכמו כל מחלה כרונית, יש לטפל בה באופן קבוע, אין לצפות שבעקבות טיפול, לא תהיה הישנות של המחלה. יש להיות במעקב סדיר של הרופא המטפל, ולשנות האמצעים הטיפוליים, בהתאם לביטויי המחלה וחומרתם.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור