סטרואידים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

07/10/2013 | 00:13 | מאת: אנונימי

אהלן, לא בטוח אם זה הפורום המתאים (רק לילדים?). בכל מקרה אני כבר המון שנים משתמש באולטרן (סטרואידים), בשנה האחרונה הורדתי את השימוש במשחה הנל.. אני כבר כמה חודשים טובים סובל מפריחה שבאה ולהלכת רק כאשר אני מקבל פרדניזון.. מיותר לציין שזה מגרד 24\7, מפריע לעבוד, לישון (אני קם הרבה באמצע הלילה פשוט מהגרד), ובכלל לחיות.. ניסיתי הרבה קרמים בשביל לחות בהפוגות בין הסטרואידים- אקווה, דרמקול שמני אמבט וכל שאר הירקות.. (נראה כאילו המשחות רק מחמירות את האודם, הגרד והיובש) ניסיתי גם תקופה להמנע ממוצרי חלב.. בכללי בתקופה הזאת אני כמעט ולא אוכל.. אני קצת אובד עצות.. מה עוד כבר אפשר לעשות? האם השימוש הממושך בסטרואידים לאורך השנים גרם לכל זה.. או שרק דחיתי את הקץ איתם.? אני רואה הרבה רופאים לאחרונה.. ללא תוצאות עדיין.. אז פשוט מנסה גם פה.. תודה מראש והמשך שבוע טוב..

07/10/2013 | 00:16 | מאת: אנונימי

שכחתי להוסיף שבכל התקופה הזאת כמובן שאני עם אנטי היסטמנים שלא באמת עוזרים, לורטאדין ואהיסטון...

איני יכול לסייע לך על סמך הסיפור בלבד. מציע שתפנה למרפאת עור באחד מבתי החולים (בילינסון, איכילוב , שיבא) לשם בדיקה ברור ומתן טיפול.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור