אדמומיות וגרד באשכים לילד בן 4

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

10/09/2013 | 20:13 | מאת: איילת

שלום דר בן אמיתי. שאלתי לגבי גירוד ואדמומיות לילד בן 4 שנים באיזור איבר המין,באשכים וגם בין אצבעות הרגליים. ענית שזה לא איזור של אטופיק. האם התכוונת לאיזור איבר המין או לאצבעות הרגליים? האם בכל זאת ראית ילדים עם אטופיק או משהו אחר מלבד פסוריאזיס באיזורים אלה???ברוב הפעמים האיזור היה רק אדום...פעם אחת ראיתי מעט קילוף באיבר עצמו ומספר פעמים היו 2-3 פצעים באשכים מרוחקים האחד מהשני....תודה רבה על תשובתך

11/09/2013 | 13:48 | מאת: ד"ר

דיברתי על כיס האשכים. יש הרבה מחלות שיכולות לערב את כיס האשכים. מטרת הפורום לענות על שאלות . אין אפשרות לבצע אבחון על פי תאור מילולי ללא בדיקה, ולכן מומלץ לפנות לבדיקת רופא

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור