גירוד ואדמומיות באשכים לילד בן 4

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

10/09/2013 | 14:03 | מאת: איילת

שאלה לגבי ילד בן 4 וחצי (שנים) עם אדמומיות וגרד מספר חודשים באיבר המין בחלק הפנימי(כלומר, מתחת לפתח ומטה) וגם באשכים, לפעמים יש מעין כוויה בטוסיק (אדום בלי פצעים. הוא גמול שנתיים) כמו כן במקביל הופיעה אדמומיות וגרד מציקים מאד בין אצבעות הרגליים. אני יודעת שצריך לראות על מנת לאבחן אך כרגע יש הקלה. אוכל לשמוע מה דעתך? לפחות לדעת האם יכול להיות שזה אטופיק דרמטיטיטס ולא משהו אחר ?תודה

מבלי לראות, זה לא מקום אופייני לדלקת עור אטופית. יתכן שמדובר בפסוריאסיס מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור