פריחה במפשעה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

08/09/2013 | 02:07 | מאת: אני

שלום רב, כבר שבוע שאני סובלת מפריחה במפשעה שהלכה והחמירה מיום ליום. כרגע האזור נפוח, אדום, מגרד ומפריש נוזלים בכמות גדולה מאוד עד שמקשה עליי מעט בהליכה. אני בשנות ה-20 לחיי ויש לי אסתמה מילדות ובעברי סבלתי מעט מאסתמה של העור מאחורי הברך. האם יכול להיות שזה ביטוי של אסתמה של העור? והאם כדאי ללכת לרופא אלרגיה או לרופא עור? ובאופן כללי אשמח לשמוע מה כדאי לעשות. דבר נוסף שאיני בטוחה שקשור הוא שבסמוך להופעת הפריחה במפשעה נוצרו אצלי גם בפנים שישה פצעים מגרדים ונפוחים, אך הייתה הטבה וכעת נשארו רק שלושה כאלו. תודה רבה

ייתכן שיש כאן תהליך זהומי חיידקי, כדאי לפנות לבדיקת רופא עור

08/09/2013 | 20:12 | מאת: אני

שלום, הייתי היום אצל רופאת המשפחה משום שרופא עור לא היה נגיש עבורי. הרופאה נתנה לי למפשעה דרמקומבין, לפנים היקומיצין ולפריחה שיש לי באזור התנוך באוזן היא נתנה לי סינטומיצין (לא ציינתי אותה בהודעה הקודמת בגלל שרק היום זה החמיר). האם התרופות האלו יכולות לעזור לי? אני מפחדת ליטול במיוחד את התרופה לפנים שלא יישארו לי צלקות. ארצה לציין גם שהפריחה בפנים היא בעיקר באזור העין מצד שמאל. לפי קריאתי בנושא הסימפטומים דומים למחלה "שלבקת חוגרת" האם יכול להיות לפי מה שציינתי שיש לי את מחלה זו? האם בכל זאת מומלץ ללכת לרופא עור? תודה רבה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור