שלום רב

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

06/09/2013 | 01:46 | מאת: ludi

נולד לי בן והוא עכשו בן 3 חודשים לפני חודש התחיל להתגרד ולפצוע את עצו למרות שמורחים אותו עם אקואזום מנענו ממנו כל גירוי אפשרי והשתמשנו לעיתים רחוקות במשחת שמכילה קורטיזון1% אז זה נרגע לשבוע ושוב חזר ועכשו זה מפחיד שוב אדום ברגליים ידיים ובפנים פנינו לרופא עור ילדים שאמר אין מה לעשות תמשיכו לשמן את העור והמצב יהיה כך עד שזה יעבור בגיל 5 בינתיים הפעוט סובל אנחנו מפוחדים מה אפשר לעשות תודה

לא הבנתי ממכתבך מה האבחנה שנקבעה. במידה ומדובר בדלקת עור אטופית, היא תתמיד במהלך כרוני וגלי, אך נוטה לחלוף מתישהו בשנות הילדות (לא בהכרח עד גיל 5) אך לא תמיד. חלק מהחולים ימשיכו לסבול מהמחלה גם בבגרותם. במידה ומושגת תוצאה טובה בשימוש בהידרוקורטיזון, ורגיעה למשך שבוע, אפשר להמשיך בכך. אין תופעות לוואי להידרוקוטיזון הנמרח אחת לשבוע

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור