פריחה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

03/09/2013 | 08:44 | מאת: חן

שלום. אני בת 24 ובילדותי סבלתי מאטופיק דרמטיטיס. כבר מספר שנים שלא היה זכר למחלה ולפני כחצי שנה הופיעו בליטות אדומות מחוספסות שמאוד מגרדות על הקפלים בידיים, כתפיים ורגליים. הלכתי לרופא עור שנתן לי סטרואידים, תחילה 40 מ"ג ליום וירדתי בהדרגה ל- 5. בימים הראשונים הכל נעלם ולקראת סוף הטיפול (ב-10 מ"ג) זה חזר... מה לעשות? האם יכול להיות שזה לא אטופיק דרמטיטיס? כי זה שונה לגמרי מההופעה שהיתה בילדות

התאור אינו נשמע כמו אטופיק דרמטיטיס יש להגיע לבקורת רופא מטפל

05/09/2013 | 13:31 | מאת: חן

היי ד"ר יש לי תור לרופא עור לביקורת רק בעוד כמה ימים. לפני יומיים הלכתי לרופאת משפחה שלי ששוב עמדה על כך שזה אטופיק דרמטיטיס. ביממה האחרונה היתה החמרה משמעותית והיום פניתי לביקור רופא. שם הרופאה בכלל לא הזכירה את המושג אטופיק דרמטיטיס, היא גם נתנה לי מינון גבוה יותר של פרדניזון עד שאגיע לתור אצל הרופא עור והמליצה שיעשה בירור לאלרגיה. בנוסף היא חשבה על מחלה אוטואימונית. עשיתי חיפוש באינטרנט וזה ניראה כמו תיאור של אחד הסוגים של זאבת. שאלתי אלייך: האם זה נישמע לך הגיוני שזה זאבת? והאם יש רופא עור/ אורולוג או כל רופא אחר שאתה ממליץ לי לפנות אליו. תודה וחג שמח.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור