גירוי בעור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

14/08/2013 | 20:05 | מאת: אלמונית

אני לא יודעת אם זה המקום המתאים לשאלה שלי, מנסה: שלום, אני בת 32. לפני כחודשיים שמתי לב שמתחת לשד השמאלי התחיל לגרד לי מאוד (אני משערת שזה כתוצאה מהזעה), בהתחלה זה היה אדום אבל כיום זה ממש הפך לכתם שחור. אני מסבנת את האיזור עם סבון טיפולי בעל רמת חומציות 3.5PH ודואגת לאוורר היטב ולייבש. בנוסף ניסיתי למרוח גם קרם נגד גירויים "קלנדולה" שמיועד לעור התינוק. האם לדעתך מדובר בפטריה? תודה רבה מראש על כל תשובה.

ככל הנראה פיגמנטציה שנוצרה בשל התהליך הדלקתי. הסיבה לדלקת יכולה להיות שונה - ולשם אבחון יש לפנות לבדיקת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור