אסטמה של העור מבוגרים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

08/08/2013 | 02:59 | מאת: מיואשת

שלום, אני בת 27 וסובלת כבר חצי שנה מגירודים בכל הגוף. הגירוד כאילו נובע מפנים הגוף-ז"א אין שום סימן חיצוני שגורם גרד. ניסיתי משחות וכדורים אלרגנים שרופאי עור נתנו לי, דיקור וכעת אני באמצע טיפול תזונתי (שהתחלתי לפני כחודש) שום דבר לא עוזר, כל הזמן מגרד, מה עוד אפשר לעשות???

בהעדר פריחה (אם אכן אין פריחה), זה לא אסטמה של העור אלא Generalized Pruritus - גרד כללי שסיבותיו יכולות להיות שונות, יש לבצע ברור לשלילת מחלות שונות, לא בעור הגורמות לגרד. במקביל טיפולים שונים הקיימים להקלת הגרד, בהעדר שיפור, אפשרות טיפול בפוטותרפיה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור