עור מחוספס לתינוקת בת שנה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

02/08/2013 | 18:44 | מאת: מיטל

ביתי בת השנה אלרגית לבוטנים וביצים. לפני כמה חודשים החלו להופיע ברגליה (עד הברך בלבד) נקודות מחוספסות ויבשות, ולאט לאט הן גדלו לעיגולים מחוספסים ואדומים ועיגולים לבנים על הרגליים.רופא עור אמר שזה יעבור לה ואין לי אבחון ברור מה יש לה.האם זה סימנים של דרמטיטיס? האם יש קשר בין הרגישות לאוכל לסימנים ברגליים? האם משחה אטופיקלייר תעזור לה?

זה יכול להיות ביטוי של דלקת עור אטופית. בהעדר גרד , להקפיד על שימון ולהיות במעקב רופא.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור