פטריה במפשעה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

28/07/2013 | 23:39 | מאת: יעל

שלום, אני מקווה שהפורום פעיל... בני בן שנה + 7. היתה לו פטריה באזור האשכים והמפשעה (שהתפתחה מאד מהר). מרחנו לו דרמקומבין וניסינו להשאיר מידי פעם בלי חיתול ולהחליף הרבה. כשהשתפר עברנו לאגיסטן בייבי. מרחנו כ 10 ימים והכל היה נראה בסדר. עכשיו כשהפסקנו, אחרי כמה ימים נראה לנו ששוב מתחיל להיות אדום, ואנחנו כמובן רוצים למנוע הידרדרות למצב החמור שבו היינו. האם יש בעיה בכל מקרה כזה למרוח שוב אגיסטן בייבי. כלומר האם מבחינת החומר הפעיל, אנו לא עושים נזק אם מורחים שוב ושוב. האם זה בסדר למרוח לו כל החתלה? או שזה יותר מידי. תודה, יעל

אפשר לחזור ולמרוח. המרכיב המרכזי והחשוב בטיפול הינו ההחלפה התכופה והאוורור המירבי

29/07/2013 | 09:46 | מאת: יעל

האם זה יכול לשמש גם כמשהו מניעתי - כלומר כשהכל בסדר, עדיין להמשיך למרוח פעם או פעמיים ביום לצורך מניעה? בכל מקרה ננסה לתת לו להיות עוד ללא חיתול (ככל שניתן...).

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור