בן שש וים המלח

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

25/07/2013 | 16:44 | מאת: מיכל

לבני זה שלוש שנים אטופיק קשה ביותר, עם גרד ופצעים בכל הגוף. החלטנו לנסוע לשבועיים לים המלח לנסות להקל על המצב. ראיתי שעיקר הטיפול הוא השהות בשמש- האם אפשר שחלק מהזמן נמצאים גם בבריכה או שהכלור מנטרל את היעילות שבשמש? האם אפשר לוותר על הכניסה לים אם זה מאוד שורף, או שיש יעילות רבה למים אלו?

השפעת ים המלח הינה של השמש בריכה לא מפריעה לטיפול חשיפה של סוף שבוע בדרך כלל לא תועיל - יש צורך בחשיפות ממושכות של כחודש.

26/07/2013 | 18:06 | מאת: מיכל

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור