כתמים בכפות הרגלים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

23/07/2013 | 10:58 | מאת: הילה

שלום רב, לא בטוחה שזה הפורום הנכון אבל לא כ"כ ידעתי איפה לרשום.. לבן שלי(8) הופיעו כתמים בכפות הרגלים עם קצת נפיחות. זה מופיע רק שם ואין לו תופעות אחרות כמו חום, הקאות וכו. זה התחיל כמו עקיצות יתוש/ כתמים אדומים ורודים וחלקן התחילו להתרחב. הענין שזה ממש כואב לו לדרוך על הרגלים רופא ילדים זיהה זאת כ-PALMOPLANTAR HIDRADENITIS , אמר שזה עלול להתפשט ולהתרחב יותר אבל שזה יעבור מאליו תוך כמה ימים ולתת לו בינתיים משככי כאבים. שאלותיי: 1. האם לדעתך צריך לקחת אותו להסתכלות של רופא עור? 2. מה הסיבה לדלקת הזו? 3. האם יש עוד משהו שניתן לעשות למעט משככי הכאבים? תודה מראש, הילה.

איני יכול לקבוע אבחנה שונה על סמך תאור בלבד המחלה אותה אבחן הרופא נגרמת בעיקר בעקבות פעילות גופנית ובסביבה לחה חולפת תוך מספר ימים, הטיפול מנוחה ותרופות נוגדות כאב

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור