סבון פנים ואטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

09/07/2013 | 12:44 | מאת: זואי

שלום, לבתי בת השלוש יש אטופיק דרמטיטיס קל באזור הפנים. אני משתמשת לצורך לחות בקרם אדרמה. את הפנים אני רוחצת ללא סבון. האם יש מקום להשתמש בסבון לעור הפנים על בסיס קבוע ? במקרים בהם מלוכלכת במיוחד, האם יש המלצה לסבון המתאים לעור הפנים בגיל זה כשיש אטופיק דרמטיטיס ? תודה, זואי.

להתרחץ בעזרת שמנים או סבון צטפיל

11/07/2013 | 23:08 | מאת: רונית

גם אני לא רוחצת לבת שלי את הפנים עם סבון ע"ב יומיומי, אלא כשהיא מלוכלכת במיוחד או מיוזעת במיוחד. ממליצה לך לחפש אל סבון כמה שיותר טבעי ועדין ויש גם כאלה שמכילים צמחי מרפא שמטפלים ומרגיעים את העור כמו זה של מורז שבו אני משתמשת שלא מייבש את העור. בכל אופן, אחרי השטיפה אם את רואה שיבש תשתמשי בקרם לחות לשמור על הלחות של העור ולמנוע גירויים.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור