התפרצות דרמטיטיס בעקבות פרידת ההורים?

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

20/06/2013 | 12:33 | מאת: דנה

שלום רב,לפני שנתיים נפרדנו ובני בן ה-7 היום, אובחן עם אטופיק דרמטיטיס.לפני שנתיים ועד לפני שנה העור היה מגורה מאוד הייתי אצל 6 מומחים והמחלה נשארה בעינה אך הרבה פחות ממה שהיה לו לפני שנה. 1- באיזה טיפול משחתי מומלץ לטפל לטווח הארוך? 2- האם ישארו לו הצלקות שנותרו על גופו עקב גירוד מתמשך? כואב לי שהוא מגרד בלי סוף ופניסטיל זה לא פתרון על בסיס יומיומי.מה כן ניתן לעשות ולמנוע את הגירוד הנוראי הזה? תודה, אמא

אם מצבו משתפר ייתכן וניתן להסתפק בשימון העור וטיפול אנטיהיסטמיני כמו אריוס, ללא שימוש בסטרואידים

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור