יובש באוזניים לתינוקת בת חודש

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

19/06/2013 | 13:34 | מאת: יעל

שלום דר', תינוקת בת כחודש וחצי. לפני יומיים החל יובש בגוון צהבהב על פני כל האוזן החיצונית (ולעתים עם הפרשה שקופה רק בקצה תעלת השמע}. ניסיתי לרכך באמבטיה עם הבלינאום, אך אין שיפור ניכר. קבעתי תור לרופא, אך זה יקרה רק מחר בצהריים. האם מדובר בתופעה מוכרת? אציין עוד כי ניזונה מהנקה מלאה, איננה סובלת מכאבים, אין חום ולא נראה כאילו הדבר מטריד אותה. לתשובתך אודה, יעל.

קשה לומר על סמך התיאור בלבד, יתכן שיש מרכיב זיהומי, יש להמתין לבדיקת רופא.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור