כפר יונה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

18/06/2013 | 13:06 | מאת: יעל

הבת שלי בת שלוש וחצי יש לה פצע אדום ועגול בבית השחי קיבלתי מהרופא טבע קוטן ואלידל כל פעם שאני מפסיקה את המשחות זה חוזר אפילו יותר גרוע ולפני שבועיים יצא לה אותו הדבר במפשעה ואחד ברגל היא כבר אמון זמן עם המשחות ואני יודעת שטבע קוטן זה עם סטרואידים מה לעשות

איני יודע לומר מהתאור במה מדובר. אפשרי למשל, שמדובר בפסוריאסיס ואז המהלך הינו כרוני, והנגע יכול להופיע מדי פעם מחדש. בכל מקרה רצוי להגיע לאבחנה חד משמעית, על מנת שניתן יהיה להתייחס לכך בטיפול

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור