אסמת עור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

13/06/2013 | 01:17 | מאת: מרים

אני סובלת במשך ארבע חודשים בפצעים בכל. הגוף. בבית חולים הרופא טען שזה אסמת עור. רופא אחר לקח ביופסייה לא יודע מה יש לי. האמת שאסמת עור זה לא נראה לי. כי אין לי את כל הסימנים. וזה לא אותם פצעים. אני עובדת בעבודה שיש שם הרבה אבק. וזה גורם לי להתגרד וצריבה. השאלה האם אני אלרגית לאבק. ולמה אצל רופא אלרגיה לא מגלים זאת. אז מה בעצם יש לי.?

אני מבין מדבריך שאת כעת בברור, ונלקחה ביופסיה. כדאי להמתין להשלמת הברור ואז ניתן יהיה לשפר הטיפול, בהתאם לאבחנה.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור