אסטמת עור בפטמה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

11/06/2013 | 09:37 | מאת: רעות

שלום רב בגיל קטן אובחנתי עם אטופיק דרמטיטיס ואני סובלת מזה כיום לרוב בעונות מעבר. כרגע התפרצה לי הפריחה גם בפיטמה וזה מגרד מאוד ואפילו יש לי הפרשה צהבהבה בפטימה. הבעיה שאני מניקה וההנקה מגרה לי את הגרד כל פעם מחדש השאלה האם זה פוגע בתינוקת שלי הפריחה וההפרשה? ומה יעזור לי חוץ ממשחה עם סטרואידים שאת זה אני לא יכולה לשים בגלל ההנקה.

מעורבות פיטמה הינה שכיחה בדלקת עור אטופית. קיימת גם אפשרות של מחלות עור דלקתיות אחרות, כמו דלקת עור ממגע.רצוי להמנע מהנקה מפיטמה דלקתית ובודאי מפיטמה עם זיהום חיידקי. כדאי לפנות לבדיקת רופא עור.

12/07/2016 | 21:59 | מאת: דימה

מה עושים במצב שאין שום דבר זיהומי בפטמה ממש נראת רגיל חוץ מהנפיחות שלא יורדת?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור