פצעונים לא מגרדים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

22/05/2013 | 08:12 | מאת: אמא

לבני (בן שנה ו-11 חודשים) יש בליטות קטנות כמו פצעונים פשוטים אבל עם צפיפות באיזורים של גב כף היד,ממשיך לכיוון האגודל (בשתי הידיים) וגם באיזור שטיפה מעל הברכיים. הבליטות אינן אדומות ואינן מגרדות לו אך זה מאוד לא אסטתי. היינו אצל 2 רופאי ילדים. אחד אמר שהוא כנראה נגע במשהו שהוא פיתח אליו אלרגיה ונתן לנו למרוח דרמקומבין במשך 5 ימים (לא עזר). והשני אמר שזה נראה כמו דרמטיטיס ונתן לנו למרוח אלוקום, מרחתי פעם אחת בלבד עד כה וזה לא השפיע ובגלל הסטרואידים אני מעדיפה לא להמשיך בנסיונות. מה זה יכול להיות?

24/05/2013 | 21:05 | מאת: אמא

מאז כתיבת ההודעה שמתי לב שהפצעים כן מגרדים לו. וחזרתי למרוח לו אלוקום. איך כדאי להמשיך? ולמה התאור הכי מתאים?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור