דלקת כרונית בעור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

15/05/2013 | 22:49 | מאת: מיואשת

שלום, אני לא יודעת אם זה המקום הנכון.אני סובלת מפצעים מוגלתיים שמתחתם העור אדמומי, בנוסף הוא מחוספס ומתקלף. זה נראה כמו פריחה. באיזור כל הגב, הפנים, הצוואר, החזה. זה מצב כרוני פעם יש הקלה פעם החמרה. ממש מגרד לי כל האיזורים האלו ושורפים קלות. לקחתי משחה סטרואידית אך הכל חזר שוב.יש איזו בעיה פנימית שהרופאים לא מוצאים. בבקשה תעזרו לי :(

אכן, זה לא המקום הנכון. אבחון בעיית עור מתבצע תוך בדיקה אצל רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור