פצעים בזרועות וביריכיים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

13/05/2013 | 00:13 | מאת: רוית

היי, אני סובלת מפצעים בזרועות ובירכיים, התופעה צצה מייד לאחר הלידה (מזה כחודשיים) הייתי אצל 4 רופאי עור שונים (!!!) כל אחד ענה משהו אחר, אחד מהם אף אמר שמדובר באסטמה של העור ובנוסף שאין מה לעשות זה העור שלך/תקני פיליניג/קרם לחות... אשמח לדעת האם יש משחה שיכולה לעזור לי (אני מניקה), מדובר בפצעים אדומים וקטנים, חלקם מוגלתיים מעט. בשנים שעברו סבלתי מעט מפצעים בזרועות בלבד שעברו אחרי פרק זמן קצר. אני מאוד מתקשה להסתיר אותם וזה גורם לי לסבל רב, אודה לעזרה

ייתכן שמדובר בפוליקוליטיס - דלקת שושי השיערה. מומלץ לפנות שוב לבדיקת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור