beaus line

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

10/05/2013 | 10:29 | מאת: גלית

שלום רב לפני כחצי שנה החלו צפרני הידיים של בתי בת ה 3 לנשור ,לאחר כחודשיים הן השלימו צמיחתן,התופעה אובחנה כ beaus line ,בדיקות דם תקינות. אתמול שמתי לב שהתופעה מתחילה שוב באחת מאצבעות הידיים,אני מאוד מודאגת,האם יש משמעות להשנות התופעה? מה יכולה להיות הסיבה?(הילדה בסה"כ בריאה תודה לאל),האם עלי לשוב לרופא,אם כן מדוע? אודה לתשובות מאוד לחוצה. בברכה,ותודה.

הקווים של Beau , מופיעים בילדים בדרך כלל בעקבות מחלה חריפה (מחלת חום) ונעלמים עצמונית. אין צורך בברור מיוחד.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור