אוטופיק או סבוריאה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

07/05/2013 | 22:14 | מאת: חפצי

ד"ר דני שלום רב יש לי תאומות בנות חמישה וחצי חודשים לשניהם יש על הלחיים ובמצח כתמים אדומים דמויי פטריה יבשה לפני כחודשיים היינו אצל רופא עור שאיבחן זאת כאוטופיק דרמטיטיס ואילו היום היינו אצל רופא עור מומחה שאמר שזה לא אבחנה נכונה ושיש להם סבוריאה לתינוקות מה נכון ? איך אפשר לדעת , האם להמשיך למנוע מהם אלרגנים הקשורים באכילה וביגוד ?

איני יכול (מבלי לראות) לומר יותר, ממה שאמרו רופאים שבדקו אותה וראו את העור. כדאי לפנות לבקורת של רופא עור.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור