רואקוטן -יובש באיזור הפנים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

07/05/2013 | 19:22 | מאת: רועי

הנני מטופל ברואקוטן במינון 70 מ"ג ליום מזה מספר חודשים. לאחרונה הופיעו איזורים מאוד יבשים ומתקלפים על הפנים בעיקר על האף . רופא העור המליץ על שימוש מקומי במשחת הידרואגיסטן. האם מדובר בטיפול מקובל בבעיה מסוג זה? תודה.. רועי

70 מ"ג ליום של רואקוטן הינו מינון גבוה, וכדאי לרדת למינון של כחצי מ"ג לק"ג משקל גוף, ליום. במקבית להשתמש בתכשירי לחות. בד"כ אין מקום לשימוש בהידרואגיסטן שהינו תכשיר סטרואידי ונוגד פטריות.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור