אטופיק תינוק בן שנה ו 8 חודש

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

06/05/2013 | 22:43 | מאת: רותם

שלום, בני סובל מאטופיק מגיל לידה. טופלנו באלפי משחות והלכנו לרבים מרופאי ומומחי העור ( אותן המלצות של מניעה מחומרים אלרגנים, מיעוט מקלחות עם חומרים בושמיים, שימוש בשמן אמבט וכדומה). לאחרונה נראה כי עם בוא האביב והקיץ בני מתגרד בלילה וזה מפריע לו בשינה רציפה, מדובר על התעוררויות 3-4 בלילה. יש לציין שמצבו קל אין לו אדמומיות או נגעים , זה מתבטא ביובש קל ובגרד. אני משתמשת כרגע בחברת מוסטלה בקרם גוף לעור בעייתי כשלו ( זה חברה דארמה רפואית מצרפת אם אתם מכירים, נמכרת בפארמים השונים). כמובן עוקבת אחר ההמלצות של הרופאים. שאלתי היא: מה לעשות כדי למנוע את הגירוד וההצקה בלילה בשינה?! בנוסף בקיץ הבא עלינו, יש פעולות שעליי לבצע כדי להגן ? כמו חשיפה לשמש מועטת או בריכות ?! ידוע שהמחלה יותר קיצונית בקיץ האומנם?! אשמח לתשובות תודה מראש רותם

לאור התמונה הקלה לדבריך, שאלה אם ההתעוררויות הרבות והתכופות הינן בגלל מחלת העור או מסיבות אחרות. במידה והגורם הוא היובש בעור הטיפול הינו השימון הרב ושימוש בחוסמי היסטמין כמו פניסטיל

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור