ניקוי עור יבש ורגיש

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

30/04/2013 | 02:19 | מאת: קים

שלום. העור שלי מיובש ורגיש מאוד. אני מחפשת סבון לניקוי עור הפנים - עם שטיפה במקלחת, אני לא מכירה סוגים- אמרו לי שיש סבונים עם שמן בתוכו שזה יכול להועיל אני לא מכירה שום חברה/מותג כלשהו ואין לי מושג איזה לרכוש. אשמח שתמליץ לי אפילו בהשערה על כמה סבונים לניקוי שאוכל לרכוש. אני מבינה שאינך רואה את העור שלי אך גם השערה תספק אותי היות ובאמת שאין לי מושג אילו סבונים יש לעור רגיש מיובש עדין מאוד דק מאוד ובהיר מאוד..כל סבון שאני משתמשת בו העור ממש יוצא מתוח ותחושה לא נוחה בכלל. תודה רבה. קים

יש מגוון תכשירים למשל Face cleanser - Topic Medis , או Stelatopia Cleansing Cream

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור