אטופיק דרמטיטיס לתינוק

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

28/04/2013 | 19:16 | מאת: טל

שלום דר בן אמיתי יש לנו תינוק בן חצי שנה שסובל מאטופיק דרמטיטיס יחסית קלה. מידי פעם מופיעות פריחות מאחורי האוזנים וקצת פצעים על הפנים, מלבד זאת עור מאוד יבש בידיים וברגלים עם קצת נגעים אדומים. הרופא רשם משחת אלוקום כיוון שמשחות לחות לא עזרו. בהנחה שהפריחות לא מפריעות לתינוק, האם ניתן להמנע מלמרוח את המשחה הסטרואידית ולהשאיר את המצב כמו שהוא?

אם אין גרד ואי שקט - איני משוכנע שמדובר בדלקת עור אטופית. יש לפנות לבקורת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור