אלרגיית שמש ופריחה מחול ילדה בת שלוש וחצי

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

28/04/2013 | 12:23 | מאת: אריאלה

שלום. עם תחילת הקיץ חזרו הצרות שישנות שלי. אחרי חול ( שאני לא יכולה למנוע ממנה לשחק בו כמו שאני לא יכולה לא לקחת אותה לים ). ושהיה בשמש גם עם קרם הגנה מופיעה לה פריחה אדומה על העור. לא מגרד. אני צריכה לדעת מה האפשרויות שלי לטפל בה. איזה תכשירים אני יכולה למרוח לה כדי להעביר את הפריחה גם מהגוף וגם מהפני. לאבא שלה יש sun alergy. גם הוא איך שהולך בשמש ישר יש לו פריחה באותה הזדמנות מה הכיי טוב בשבילו?

אם הסיבות לפריחה ידועות, כמו רגישות לשמש, יש להמנע מחשיפה רבה לשמש, או לכל גורם אחר שזוהה.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור