תחליף חלב לתינוק אלרגי לחלב

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

28/04/2013 | 12:15 | מאת: נתי

שלום, בני בן 2.5 סבל מאוד מאטופיק דרמיטטיס של העור ורופא הילדים נתן לנו מרשם לתחליף חלב - נוטרמיגן כי יש חשד שמדובר באלרגיה לחלב פרה. מאז שהתחיל לאכול את זה יש באמת שיפור במצב העור אבל אני לא בטוחה שכל כך אוהב את הטעם. אתמול שמעתי מחברה שיש עכשיו תחליף היפואלרגי של נוטרילון, נקרא HA - האם אפשר להחליף לו לנוטרילון??

כדאי להתייעץ עם הרופא. מכל מקום הרגישות לחלב הינה תוצאה של מחלת העור ולא הגורם לה, ולכן אין לצפות לכך שהפתרון למחלת העור יהיה השינוי התזונתי

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור