אסטמה של העור וירידה במשקל

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

23/04/2013 | 12:47 | מאת: ליאורה

הבת שלי בת שנה וחצי כנראה סובלת מאסטמה של העור, בטיפת חלב אמרו לי שהיא ירדה באחוזונים של המשקל. (בת שנה ושבע, שוקלת 9.800) היא אוכלת מצויין והכל. האם יכול להיות קשר בין האסטמה ובין הירידה במשקל? (יש לנו תור לרופא רק בעוד 3 שבועות)

הפרעה בגדילה נצפית בדלקת עור אטופית קשה, במקרים קלים יותר, בד"כ אין הפרעה.

23/04/2013 | 14:48 | מאת: ליאורה

האחות טוענת שיש ירידה באחוזונים מבחינת משקל יש לנו תור רק בעוד שלושה שבועות לד"ר שגיא בשע"צ האם כדאי לנסות להקדים את התור? כמה זה דחוף?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור