אטופיק ומוצרי חלב

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

23/04/2013 | 10:47 | מאת: דניאלה

שלום ד"ר בן-אמיתי, קראתי שהימנעות ממוצרי חלב יכולה לעזור במקרים של אטופיק. ניסינו אצל בתי בת ה-9 ואכן המצב השתפר. כמובן שלא קל לבתי להימנע ממוצרי חלב ולכן רציתי לשאול אם על פי ניסיונך צריך להימנע מלקטוז או מרכיב אחר בחלב? זה חשוב לי לדעת כיוון שאם ההימנעות צריכה להיות מלקטוז אוכל לתת לה חלב דל לקטוז. תודה דניאלה

במרבית המקרים הרגישות למזון הינה תוצאה של מחלת העור ולא הגורם לה, ולכן בדרך כלל ההימנעות, אינה משפרת את מצב העור.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור