מולוסקום קונטגיוזום

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

23/04/2013 | 09:32 | מאת: טל

היי, אצל הבת שלי (שבע וחצי), התעסקות על היבלת הראשונה (חצי שנה)גרמה לעוד הדבקויות, ועתה גם הבן (5.5) סובל. מה עושים עם המחלה הזו בקיץ, כשרוב היום הגוף חשוף, שמש וכדומה? יש דרך קצרה להבריא מזה, כי אני מפחדת מפגיעה בדימוי שלהם בגן ובבית ספר? תודה מראש, טל

הטכניקה הקצרה ביותר לטיפול הינה Curretage , בה מגרדים את הנגע עם כפית בעלת שוליים חדים. הפעולה מתבצעת תחת אלחוש מקומי במידה ויש שיתוף פעולה או בהרדמה במסיכה (כמו אצל רופא שיניים) בהעדר שיתוף פעולה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור