בעיית עור אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

11/11/2010 | 09:25 | מאת: רוני

לבתי בת השלושה חודשים וחצי יש בעיית עור. יובש ואדמומיות בפנים ובגוף. רופא העור נתן לי 2 משחות. הראשונה היא אולטראלאן אך אינני זוכרת היכן מורחים אותה (בנגעים בפנים?). והשניה היא אקווזום. האם בכל הגוף וגם בפנים? אשמח לעזרתך בעניין. תודה

13/11/2010 | 11:49 | מאת:

שלום רוני, אולטרלן מיעודת למריחה על איזורים דלקתיים- אדומים. האקווזון הוא לכל הגוף כולל פנים, לא להכניס לעינים.לא הייתי מורחת את האולטרלן לכל הפנים. אם יש איזור מעט אדום וקטן, מריחה של יומים שלושה פעם ביום לא תזיק. חשוב לשים לב שאין זיהום משני כי אז צריך קרם המכיל גם אנטיביוטיקה.

14/11/2010 | 00:22 | מאת: רוני