המלצה לפרוביוטיקה לתינוק עם דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

13/04/2013 | 13:05 | מאת: רונן

שלום, בני חולה בדרמטיטיס , הוא בן 5 חודשים , סימנים הופיעו מלידה אך רק לפני שבוע אובחן בדרמטיטיס , קיבלנו המלצה לתת לילד פרוביוטיקה לתינוקות , להחליף למטרנה צמחית , ובמקלחת להוסיף למים תה מצמח מיובש של בבונג ודושן , בנוסף הומלץ לנו להוסיף למנת הפירות שלו כפית קטנה של ממרח שקדים טבעיים , אשמח לדעתך וגם לקבל קצת מידע על השמן שאני קורא בפורום מחלשב נאקה

העבודות הקיימות לגבי פרוביוטיקה בדלקת עור אטופית עוסקות בשימוש בו למניעת התפתחות המחלה בילדים השייכים לקבוצת סיכון, ולא בילד שכבר סובל מדלקת עור אטופית. לגבי שאר התכשירים, אין לי כל מידע על השימוש בהם, מנגנון או יעילות ובטיחות. יש לשאול את הרופא המטפל.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור