הזעה עם ריח לא נעים לבן 5

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

13/04/2013 | 03:28 | מאת: יוסף

שלום הבן שלי בן 5 סובל מהזעה עם ריח לא נעים שמריחים בגיל ההתבגרות ולא מתאימה לגיל שלו ... האם הדבר נורמלי ? מה הסיבה לכך? איך ניתן לטפל ? אגב ההזעה אינה הזעת יתר אך העניין הוא שהריח מוגזם כאילו שמריחים גם אם לא רואים שהוא מזיע ... אודה לכם על התייחסותכם.

הריח הלא נעים הינו תוצאה של הזעה מוגברת ופעולת חיידקים הנמצאים על הרגל, הפועלים על הזיעה. תופעה זו אינה שכיחה בגיל 5 שנים. מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור כדי לשלול מחלות עור ושנות בעור הכפות, כמו כן לשמור על הגיינה, אוורור מירבי, החלפת נעליים ובעיקר גרביים בתדירות גבוהה

14/04/2013 | 00:34 | מאת: יוסף

שלום רציתי לעדכן שהריח הינו בבית השחי ולא ברגליים האם זה עדיין תוי ברגליים ?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור