חלב נאקות

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

04/04/2013 | 14:23 | מאת: ענת

שלום בני בן שנה ו4 חודשים -סובל מאסטמה של העור בלחיים מגיל קטן . טופל באפלומצין+קרם CAMeLK מחלב נאקות בגיל חצי שנה-עבר די מהר. ועכשיוזה זה חזר והפעם זה כמעט בכל חלקי הגוף (ידיים\בית שחי\רגליים) ואין שום שפיור .אתה ממליץ להמשיך להשתמש בקרמים אלו? או האם יש משהו אחר? יש לציין של האדרמה וכו' לא עזרו לו בכלל.בנוסף האם ישל קלח רק עם שמן אמבט? כי פעם רופא עמר לי שאת השמנים הנ"ל יש לשטוף במהירות מהגוף

אם אין שיפור, כדאי לפנות לרופא עור ולשקול שינוי בטיפול. את השמנים אין לשטוף במהירות מהעור, אלא להשאירם. תפקידם לשמן את העור היבש.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור