אטופיקלייר

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

04/04/2013 | 08:24 | מאת: עינת

הי ד"ר, בהמשך לשאלתי הקודמת , שקניתי את האטופיקלייר לביתי בת השנה, הרוקח אמר לי שהוא לא ממליץ על שימוש במשחה בגיל כזה , כשאמרתי לו שהרופא רשם את המרשם הוא טען שלעניות דעתו אטופיקלייר לא מתאים כי הוא חזק מידי, האם יש לי ממה לחשוש?? אני חוששת שבגלל הכמויות שאני מורחת לה אני עושה לה נזק בריאותי...

אין בעיה בשימוש באטופיקלייר בגיל שנה. התכשיר אינו "חזק מדי" (חזק מדי בתור מה?) ואין צורך גם במרשם רופא כדי לרוכשו

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור