תכשיר

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

03/04/2013 | 23:30 | מאת: שירה

שלום ד"ר , קראתי עכשיו כתבה בYNET שהשתתפת בה בעניין דלקת העור , והוזכר שם איזה תכשיר שמהווה מחיצה על העור . "בן אמיתי מציין כי בנוסף לתכשירי הלחות יש בשנים האחרונות מספר תכשירים שמטרתם לשמור על העור כמחיצה. "בארץ יש תכשיר אחד כזה כיום, ובארצות הברית יש נוספים שאולי בהמשך יגיעו לכאן". על איזה תכשיר מדובר והאם זקוקים למרשם רופא בשבילו ? תודה על המענה ....

בארץ יש Atopiclair שפועל בין השאר על תפקוד המחיצה. בארה"ב יש גם Mimyx

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור